fbpx
00,00 

Niciun produs în coș.

Despre noi

vixflo_conrtuctie_si_energia_verdeEchipa naostra este formata din ingineri, specialisti in IT, experti tehnici si evaluatori atestati, precum si din cadre tehnice abilitate ca Manageri de Proiect, Responsabili Tehnici cu Executia si Diriginti de Santier.
Formatiile de muncitori sunt conduse de maistrii cu experienta, iar muncitorii sunt calificati in proportie de peste 80% .
Muncitorii nostrii lucreaza in deplina siguranta, firma asigura echipament de protectie adecvat si are implementat Sistem de Securitatea si Sanatatea Muncii si Sistemul de Urgenta, iar personalul de verificare si coordonarea activitatii este atestat.
Pentru fiecare santier am intocmit planurile proprii de Proptectia Mediului si de Prevenirea si Stingerea Incendiului. Acestea au fost intocmite, iar implementarea si urmarirea respectarii lor in exploatare, au fost facute de personal autorizat.
Dispunem de utilaje proprii de mica mecanizare, iar Tehnologiile de Lucru si Procedurile Tehnice de Executie sunt adaptate la cele mai noi materiale si cerinte.
Calitatea lucrarilor este asigurata si monitorizata, prin Sistemul de Management al Calitatii, bazat pe Proceduri Operationale si Proceduri de Sistem.
Pentru fiecare lucrare angajata, elaboram Manalul Calitatii, cu toate anexele sale, in principal Planul Calitatii, Program de Control al Calitatii, Instructiuni de Lucru etc.
Cu noi calitatea este sigura !