00,00 

  Niciun produs în coș.

  Fritermol

  Detalii produs

  Fritermol GF (garantie 10 ani) – Impermeabilizant lichid pe baza de acril care, odata uscat, formeaza un strat elastic continuu, cu aderenta totala la suport.

  Fritermol– Proprietati:

  • Aderenta
  • Etanseitate la apa
  • Permeabilitate la vaporii de apa
  • Adaptare la miscarile suportului
  • Stabilitate in fata atacurilor fizice, chimice si biologice.
  – Compozitie:
  Copolimer stiren-acrilic monocomponent in dispersie apoasa, cu materiale de umplutura si pigmenti minerali, si aditivi (antispumanti, etc.)
  – Utilizare:
  Utilizarea si aplicarea acestor sisteme va trebui sa fie realizata de firme specializate si de aplicatori omologati de catre fabricant.
  – Pregatirea suprafetelor: (se aplica pe orice tip de suport: metal,lemn,sticla,ceramica,etc)
  • Daca suprafata prezinta neregularitati semnificative care presupun un risc de intepare, sau goluri mai mari de 3mm (adancime), acestea vor trebui reparate in prealabil cu un mortar adecvat care sa elimine muchiile prin mijloace mecanice (de exemplu prin sablare sau rindea).
  • Suprafata trebuie curatata cu apa sub presiune.
  • In cazul in care pe suport se afla urme ale unor produse de impermeabilizare aplicate anterior, acestea trebuie inlaturate cu decapanti chimici sau prin mijloace mecanice, care vor fi definite de solicitant in functie de produs si de situatie.
  – Aplicare:
  Aplicarea cu rola sau prin pulverizare airless a unui strat de Fritermol GF de 0,6mm grosime pe suprafata data, in asa fel incat sa o acopere in intregime. In timpul aplicarii produsului Fritermol, fiti atenti sa nu lucrati sau sa treceti pe deasupra stratului de impermeabilizare, evitand posibilele deteriorari mecanice ale acestuia. In caz contrar, va trebui sa dispuneti de masuri de protectie adecvate (geotextile impotriva perforarii, etc.).
  Pentru finalizare se aplica un alt strat de Fritermol GF, cu un consum de 0,75l/m2 si o grosime de 0,6mm.In conditii normale, odata ce ultimul strat s-a uscat, va trebui
  sa lasati totul sa se usuce cel putin 48 h, in functie de conditiile meteorologice.
  Produs nr.2 Fritermol Termoizolant
  **Strat principal care, impreuna cu Fritermol GF, face parte din Sistemele Fritermol C
  (pentru acoperisuri) si Fritermol F (pentru fatade).Fabricantul recomanda aplicarea produsului Fritermol Izolator, in combinatie cu Fritermol GF,in cadrul sistemelor Fritermol C/Fritermol F, sisteme mentionate in Documentul de AprobareTehnica publicat de Institutul Eduardo Torroja (DIT nr. 587/12, DIT nr. 588/12). Pentru aceasta, se recomanda consultarea fiselor tehnice corespunzatoare acestor sisteme, inainte de cumpararea sau de utilizarea produsului Fritermol Izolator.
  Proprietati:
  • Copolimer stiren-acrilic monocomponent in dispersie apoasa, cu materiale de umplutura si pigmenti minerali, si aditivi (antispumanti, etc.) cu granule de polistiren expandat cu un diametru < 2mm.
  • Izolare termica, aderenta, permeabilitate* la vaporii de apa
  • Aderenta
  • Izolare termica
  • Permeabilitate la vaporii de apa.
  – Aplicare:
  • Se vor aplica mai multe straturi de Fritermol Izolator pana la obtinerea grosimii dorite. Fiecare strat va avea o grosime de aproximativ 2 mm*. Odata ce primul strat este uscat la atingere**
  (intre 6 si 24 h, in functie de conditiile atmosferice), vom aplica stratul urmator.
  • Pentru a realiza un finisaj bun, omogen si uniform, va trebui sa folositi o mistrie. Pentru acoperisurile cu panta zero, ar trebui sa va asigurati ca sistemul prezinta o planimetrie buna, care sa nu permita acumularea apei. Pentru informatii cu privire la aspectele mai deosebite legate de acoperisuri, puteti consulta documentul de aprobare tehnica (DIT).Se acorda garantie 10 ani la toate produsele Fritermol.
  Contactati-ne pentru optinere documentatie precum si executie a lucrarilor.

   

  1 thought on “Fritermol GF – Impermeabilizant lichid

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  %d blogeri au apreciat: