fbpx
00,00 

Niciun produs în coș.

fritermol

SISTEME DE PROTEJAREA SI  HIDROIZOLAREA CLADIRILOR 
UntitledSisteme de hidroizolarea constructiilor

 * Strat exterior de protectie la ultra-violete, pentru hidroizolatii noi, sau existente

 * Strat exterior de protectie pentru toate tipurile de invelitori existente (hidroizolatii cu membrane, sau carton asfaltat, din tigle, azbociment, olane clasice sau din metal, beton, lemn etc.

 * Strat exterior hidoizolant, pentru acoperitea tuturor tipurilor de suporturi de invelitori, respectiv beton, caramida, metal, lemn/PAL/OSB etc.

Hidroizolarea fundatiilor 

 * Strat de protectie hidroizolant a pardoselilor si peretilor aflati in contact cu mediul umed, respectiv din bai, saune, piscine, produsul aplicat avand suplimentar si functie de antialunecare

 * Hidroizolarea spatiilor umede, a cuvelor si bazinelor, a spatiilor sanitare, sau alimentare, a camerelor frigorifice, abatoarelor etc., produsul avand suplimentar si proprietati antimucegai, antibacteriene si ignifuge.

NOTA : Produs sub forma de vopsea, ce se aplica sub presiune cu echipament tip airless. Este elasto-plastic, absorbind eventualele fisuri ale stratului suport si are rezistenta marita la actiunile mecanice accidentale. Ofera o protectie sporita la atacurile de umezeala sarata. Culoarea este la alegere, iar stratul final este decorativ.

  1. Sisteme de termoizolarea constructiilor.
  2. Strat exterior pentru termoizolarea cladirilor.
  3. Strat exterior pentru termo si hidroizolarea cladirilor, a acoperisurilor de orice fel, inclusive a teraselor tranzitabile si a celor pe care se amenajeaza zone verzi.
  4. Strat interior pentru termo si hidroizolarea peretilor si pardoselilor din orice tip de incapere, indicat in mod special pentru camere frigorifice.

NOTA : Produs sub forma de vopsea amestecata cu sfere din polistiren, se aplica sub presiune cu echipament tip airless. Material termoizolant, care elimina puntile termice ale celorlalte sisteme de anveloparea cladirilor. Este impermeabil si rezistent la razele UV, are rezistenta marita la actiunile mecanice accidentale. Produs antimucegai, antibacterian, neinflamabil si usor de intretinut. Ofera o protectie sporita la atacurile de umezeala sarata. Culoarea este la alegere, iar stratul final este decorativ.

AVANTAJE : Substituie cu success cele trei straturi clasice, respective tencuiala, termo-sistemul si tencuiala decorativa, in plus elimina puntile termice, care la sistemul clasic sunt generate de elementele de prindere si de discontinuitatea materialului (placi asezate alaturat, fata de material continuu).


Folositi formularul de mai jos pentru a cere mai multe detaii sau informatii despre pret.