00,00 

  Niciun produs în coș.

  Servicii

  arteziene_BrailaSocietatea noastră se ocupă cu prestări de servicii cu mai multe domenii de activitate, astfel suntem în permanent la dispozitia Dumneavoastră cu oferte noi. Deoarece calitatea si profesionalismul ne recomandă, lasând în urmă un portofoliu cu ani de experientă în construcțiile de locuințe suntem in masura să vă prezentăm cele mai avantajoase prețuri si tehnologii pentru locuința dumneavoastră fie o construcție noua, fie reparatii de orice tip, intreținere sau de construire anexe noi precum piscine, spatii de joaca pentru copii, parcuri, teren de sport ori pavaje decorative. Mai jos trecem in revistă câteva aspecte din serviciile oferite de noi, in scop informativ, insă pentru a vă bucura de serviciile noastre trebuie să ne contactați.
  1. Prestări de servicii in construcții și reparații clădiri rezidențiale și nerezidențiale:

  Conform Actului Constitutiv, aria de acoperire a obiectelor de activitate cuprinde lucrari noi si de reparatii la constructii de orice fel (blocuri de locuinte, vile, scoli, spitale, hoteluri, spatii comerciale si agro-zootehnice, retele tehnico-edilitare etc.).

  Mai mult, oferim servicii de recuperae, sortare si evacuare in conditii de stricta legalitate materiale refolosibile.

  2. Prestări servicii de IT

  Va asiguram servicii de IT, realizand la cererea Dumneavoastra, software, pagini web, magazine virtuale,optimizari pentru motoarele de căutare,aplicații si programe, prezentari web, spatii pentru relama si vanzarea de produse on-line, fiind de asemenea pregatiti sa va oferim consultanta si management in tehnologia informatiei.

  3. Alte servicii si produse

  Va oferim, prin magazinul nostru on-line, marfuri diverse, dintre care enumeram : materiale termo si hidroizolante de tipul produselor acrilice, care in contact cu aerul polimerizeaza, respectiv FRITERMOL ; vinuri produse in vii cu denumire certificata, avand la baza butasi de inalta calitate, cu provenienta Austria (zona Dunarii de mijloc), respectiv soiurile : Sauvignon Blanc (demisec), Muscat Ottonel (sec-dry), Riesling (sec), Chardoney (demisec), Feteasca Neagra (demisec), miere de albine si altele.

  Asteptam solicitarile Dumneavoastra, precum si propuneri de alte activitati pe care doriti sa le realizam, fiind dispusi sa colaboram in orice domeniu, daca pentru acesta avem pregatirea necesara si daca activitatea realizata va fi pe deplin profitabila ambelor parti.

  Happymax.ro

  %d blogeri au apreciat: