fbpx
00,00 

Niciun produs în coș.

Stimate Doamne/Stimati Domni

vixflo investSuntem o societate tanara serioasa si oferim o varietate de servicii pentru persoane şi companii. De-a lungul fiecarui pas al procesului de dezvoltare lucrăm îndeaproape cu clientul nostru oferindui cele mai avansate facilități. Pentru fiecare proiect punem la lucru toata inteligenta si creativitatea nosatra, dublate de capacitatea nelimitata de lucru, totul pentru a obtine cele mai bune rezultate.
1. Servicii in constructii de cladiri rezidențiale si nerezidențiale.
Conform Actului Constitutiv, aria de acoperire a obiectelor de activitate cuprinde lucrari noi si de reparatii la constructii de orice fel (blocuri de locuinte, vile, scoli, spitale, hoteluri, spatii comerciale si agro-zootehnice, retele tehnico-edilitare etc.).Serviciile pe care le oferim prin acest domeniu de activitate acoperă toata gama si necesitățile privind constructiile de cladiri rezidentiale si nerezidentiale. Suntem specializati in acest domeniu de activitate prin personal calificat iar pretul serviciilor noaste este un pret corect calculat impreuna cu clientul nostru in functie de preferintele sale.Periodic actualizam baza de date si lista de preturi a furnizorilor nostri pentru a crea cea mai potrivita ofertă pentru clientul nostru.
2. Servicii Software si web design
Va asiguram servicii de IT, realizand la cererea Dumneavoastra, software, pagini web, programe, prezentari, spatii pentru relama si vanzarea de produse on-line, fiind de asemenea pregatiti sa va oferim consultanta si management in tehnologia informatiei. Reprezentatii societatii noastre care se ocupa cu acest domeniu de activitate construiesc si dezvolta pentru dumneavoastra o varietate de produse privind serviciile web.Bazându-ne pe cerințele dumneavoastră vă putem furniza soluții personalizate pentru a obține cea mai bună performanță într-o configurație optimă pentru realizarea de website-uri si design. Vă invităm să studiați oferta noastră şi să ne contactați pentru mai multe detalii.
3. Alte servicii și produse
Va oferim prin magazinul nostru on-line diverse marfuri , dintre care enumeram : materiale termo si hidroizolante de tipul produselor acrilice, care in contact cu aerul polimerizeaza, respectiv FRITERMOL ; vinuri produse in vii cu denumire certificata, avand la baza butasi de inalta calitate, cu provenienta Austria (zona Dunarii de mijloc), respectiv soiurile : Sauvignon Blanc (demisec), Muscat Ottonel (sec-dry), Riesling (sec), Chardoney (demisec), Feteasca Neagra (demisec), miere de albine si altele.

Asteptam solicitarile Dumneavoastra, precum si propuneri de alte activitati pe care doriti sa le realizam, fiind dispusi sa colaboram in orice domeniu, daca pentru acesta avem pregatirea necesara si daca activitatea realizata va fi pe deplin profitabila ambelor parti.

Normative in construcții – WebOfiice

↑ Grab this Headline Animator